Головна Новини Здоров'я медицина майбутнього Вчені успішно випробували на людях «ліки проти старості»
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені успішно випробували на людях «ліки проти старості»

Диво-ліки втричі скоротили кількість старих клітин

28 листопада 2019, 11:55 comments4161
Поділіться публікацією:
Вчені успішно випробували на людях «ліки проти старості»

Американські вчені похвалилися результатом успішного тестування на людях "препарату проти старості". За допомогою тривалого експерименту вдалося довести, що він дійсно ефективний і безпечний для застосування.

Суть експерименту полягала в тому, щоб перевірити як рапаміцин впливає на старіння шкіри рук. Для участі в дослідженні запросили 36 добровольців, у яких шкіра рук втратила еластичність, взялася зморшками і виступаючими венами. Учасники протягом 8 місяців повинні були використовувати крем з додаванням рапаміцина на одній руці, а на іншу наносили плацебо (імітація лікарського засобу), щоб по завершенню експерименту порівняти результати.

Дослідження показало, що за допомогою чудо-ліків можна в три рази скоротити кількість старих клітин. З'ясувалося, що рапаміцин не тільки збільшив вироблення колагену, але і поліпшив зовнішній вигляд рук, адже кількість зморшок і пігментних плям помітно знизилась. У той же час, дія препарату не викликала ніяких побічних ефектів, що доводить його безпечне застосування на шкірі.

huiNG5Kfig3aRJHjFTy86wtll.png

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що вчені запропонували новий спосіб, який допоможе очистити організм від ракових клітин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!