Головна Новини Здоров'я онкологія Медики назвали овочі, що захищають від онкологічних захворювань
commentss НОВИНИ Всі новини

Медики назвали овочі, що захищають від онкологічних захворювань

В результаті досліджень овочі знизили поширення ракової клітини на п'ятдесят відсотків

25 жовтня 2019, 01:24 comments2651
Поділіться публікацією:
Медики назвали овочі, що захищають від онкологічних захворювань

В результаті останніх досліджень лікарі дійшли висновку, що щоденне вживання овочів допоможе уникнути ряду захворювань онкології. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram розповіла лікар Тетяна Фіалкова. 

Вона розповіла, що було проведено експеримент, під час якого 34 сорти овочів в пробірковому вигляді використовували проти різних типів ракових клітин людини.  До таких належали клітини раку мозку, молочної залози, легень, нирок, шлунка і простати. Найцікавіший результат овочі показали на прикладі ракових клітин молочної залози.  Шість овочів і один фрукт знизив поширення ракової клітини на п'ятдесят відсотків.  До таких відносяться червоний гострий перець, солодкий перець, огірок, буряк, батат і червоний салатний цикорій.  З фруктів першість взяв апельсин. 

Також були і п'ять овочів, які зупинили ріст ракових клітин повністю, а саме проростки брюссельської капусти, зелена цибуля, цвітна капуста, цибуля-порей і часник.  

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", вчені придумали нову зброю проти раку та старіння. Французькі вчені провели дослідження, результати якого підтвердили, що білок GDF11 впливає на старіння організму і здатний запобігти онкологічним захворюванням.

В ході експерименту, гризунам вводили ін'єкції речовини, завдяки якій у мишей зберігався апетит, але при цьому вони втрачали вагу. Як виявилося, білок підвищує вироблення гормону адипонектину — секретованого жировою тканиною. Цей гормон допомагає нашому організму спалювати жир, тому чим вище його рівень в крові, тим швидше відбувається процес схуднення. Цей білок імітує дію дієт, які ефективні для профілактики серцевих захворювань і розвитку раку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!