Головна Новини Здоров'я наше тіло Медики розповіли як впливає гаряча ванна на серце
commentss НОВИНИ Всі новини

Медики розповіли як впливає гаряча ванна на серце

Гаряча ванна і часте миття голови може бути шкідливим для людини

15 серпня 2019, 21:22 comments19981
Поділіться публікацією:
Медики розповіли як впливає гаряча ванна на серце

Медики повідомляють що гаряча вода добре впливає на шкірні покриви, розширює пори та швидко видаляє бруд і надлишок сала, але в гарячій воді потрібно перебувати не більше 10-15 хвилин, адже ефект від прийому ванни буде прямо протилежним. 

Фахівці стверджують, що перш за все страждає серце, особливо якщо область грудей довго занурена в гарячу воду. З'являється збільшене серцебиття, може відбуватися збій серцевих ритмів.

Тривале розширення судин через гарячої води знижує загальний кров'яний тиск, і для людей, які страждають гіпотензією, це може закінчитися непритомністю. 

Лікарі зазначають , що людська шкіра володіє захисним шаром, який змивається навіть теплою водою, а в гарячій ванні це відбувається ще швидше. У підсумку, шкіра на деякий час втрачає свої бар'єрні властивості, і людина відразу після ванни стає беззахисною перед багатьма бактеріями та інфекціями. А ще гаряча вода піддає шкіру великої термообробці, і в результаті вона починає швидше старіти, особливо на обличчі, кистях рук і шиї.

Також дуже часто мити голову шкідливо. При нормальній жирності волосся в середньому мити голову потрібно два рази в тиждень. Щоденне миття пересушує шкіру і призводить до виникнення проблем з нею.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", стало відомо, до яких лікарів незабаром можна буде потрапити без направлення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!