Головна Новини Здоров'я наше тіло Поради: як підготувати організм до зими
commentss НОВИНИ Всі новини

Поради: як підготувати організм до зими

Підтримати організм можна за допомогою правильного харчування і навіть звичайною ходьбою

27 серпня 2019, 23:15 comments1777
Поділіться публікацією:
Поради: як підготувати організм до зими

Кожен сезон людське тіло переживає стрес через зміни погодних умов. Звичайний раціон не насичує організм вітамінами і здоров'я починає погіршуватися, а імунітет слабшати. Перше, що потрібно зробити, щоб звести труднощі для організму до мінімуму — подбати про систему харчування. Правильне харчування підтримає нестачу вітамінів різних видів. Зокрема, важливо дотримувати правильне співвідношення при харчуванні: білків — 15%, жирів — 20%, вуглеводів — 65%.

На другому етапі потрібно переглянути розпорядок дня і не забувати про рух. Слід больше ходити пішки, записатися на танці або біг. Така профілактика виручить від вірусів.

Не слід експериментувати і одягатися не по сезону. Щоранку потрібно перевіряти температуру повітря і не ризикувати, виходячи на холод в легкому одязі.

Увечері, після важкого дня, слід заспокоїтися і приділити собі пару хвилин. Корисним буде розбавити томний вечір трав'яним чаєм і гарною книгою, щоб порадувати душу і тіло.

Таблетки можуть бути корисні і здоровій людині — не потрібно скупитися і економити на вітамінах. Однак перед покупкою варто обов'язково порадитися з лікарем. Переборщити з цим теж можна і ризикувати здоров'ям не варто.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що Міносвіти вже виклав процес проведення ЗНО у наступному році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!