Лікарі встановили основні причини мігрені

Вчені назвали фактори, що сприяють мігрені

Вчені встановили причини, що викликає мігрені. Від такого недугу страждають багато людей, і він вимагає ретельного лікування, щоб людина могла жити повноцінним життям.

Фахівці дали наступні поради, щоб уникнути постійних головних болів:

1. Відмовитися від куріння сигарет. Крім того, що нікотинова залежність завдає загальної шкоди організму, вона також призводить до головного болю, особливо, якщо пацієнт курить давно і часто.

2. Часте вживання шкідливих продуктів. Якщо часто їсти смажене, солоне і фастфуд, то мігрень може стати вашим вірним супутником.

3. Часто до мігрені схильні гіпотоники. У тому випадку, якщо у вас тиск низький в момент головного болю, то ви можете випити чашку кави і відчути полегшення.

4. Як не дивно, але багато хто намагається вирішити цю проблему за допомогою алкоголю. Це абсолютно невірний метод. Мало того, що він дає тільки разовий ефект, так ще й шкодить здоров'ю.

Нагадаємо, що іменитий кардіолог автор бестселера The Plant Paradox ( "Парадокс рослин") Стівен Гандріх на підставі проведеного дослідження заявив, що томати небезпечні для людей через вміст в них білків-лектинів. Найбільше цього білка міститься в шкурі томата.

На думку лікаря, ці самі лектини є чужорідними для людського організму речовинами, що викликають запальні процеси.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", вчені визначили види раку, які передаються у спадок.