Головна Новини Здоров'я наше тіло Чому не можна ходити з голими щиколотками в холодну пору
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому не можна ходити з голими щиколотками в холодну пору

Тренд торкнувся не тільки жіночої моди, але і чоловічої

5 листопада 2019, 16:10 comments12661
Поділіться публікацією:
Чому не можна ходити з голими щиколотками в холодну пору

Вже кілька сезонів поспіль у тренді впевнено закріпилися підвернуті штани, які оголюють щиколотки. Молодь поголовно слідує модним тенденціям не тільки влітку, але і в осінньо-зимовий період. Медики попереджають, що така мода в холодну пору може викликати ряд серйозних захворювань.

Мода на укорочені брюки прийшла до нас з Європи, але в деяких країнах, порівняно з Україною, клімат набагато тепліший. Тому ходити в мінусову температуру з голими щиколотками — не варіант, навіть, якщо це дуже модно.

В першу чергу, відкриті щиколотки восени і взимку можуть викликати переохолодження організму, а це не пройде безслідно для здоров'я. Наслідками гіпортермії є застуда, грип, ангіна, проблеми з дихальною системою, а у разі важкого переохолодження так і серйозні бронхолегеневі захворювання (пневмонія, синусит).

Крім цього, мода на голі щиколотки може спровокувати порушення кровообігу в ногах, після чого з'являються больові відчуття і тяжкість в нижніх кінцівках, а також судоми.

Для того, щоб запобігти появі безлічі захворювань необхідно на осінньо-зимовий період відмовитися від такої моди і вдягатися якомога тепліше.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, в чому головна причина зниження імунітету.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!