Головна Новини Здоров'я наше тіло Які загрози несе знижена температура тіла
commentss НОВИНИ Всі новини

Які загрози несе знижена температура тіла

Знижена температура тіла — досить рідкісне явище

27 листопада 2019, 09:40 comments16572
Поділіться публікацією:
Які загрози несе знижена температура тіла

Температура тіла є одним з найважливіших показників стану організму. Всі знають, як боротися з підвищеною температурою, особливо в період простудних захворювань. Але є ситуації, у яких температура тіла падає. Чим це небезпечно для здоров'я?

Враховуючи те, що знижена температура – явище рідкісне, багато хто не звертає на цей показник належної уваги. Але справа в тому, що температура нижче 35 градусів може також вказувати на розвиток хвороб.

Фахівці відзначають, що якщо у людини є хронічні захворювання, то знижена температура тіла може вказувати на їх загострення. У таких ситуаціях краще сходити на консультацію до лікаря.

Крім цього, низькі показники градусника можуть бути викликані ендокринним захворюванням, яке знижує в організмі вироблення гормонів щитовидної залози. Через те, що робота цього важливого органу порушується, людина починає скаржитися на гормональний дисбаланс і погіршення самопочуття в цілому.

Також знижена температура тіла може вказувати на проблему з наднирковими залозами. Для того, щоб запобігти загостренню, потрібно протягом дня випивати велику кількість рідини, яка швидше виведе з організму токсини та інші шкідливі речовини.

Крім того, низькі показники температури на градуснику можуть бути результатом самолікування. Багато людей самостійно призначають собі препарати, ігноруючи правила дозування і протипоказання.

До речі, в будь-якому випадку не варто байдуже ставитися до свого здоров'я, при перших же симптомах краще відразу звернутися до лікаря. Якщо ж ви впевнені, що знижена температура не є результатом захворювань, тоді постарайтеся виспатися, а також більше часу проводьте на свіжому повітрі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які факти про температуру тіла варто знати кожному.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!