Головна Новини Здоров'я наше тіло Медики визначили «гарні» ознаки небезпечних захворювань
commentss НОВИНИ Всі новини

Медики визначили «гарні» ознаки небезпечних захворювань

Деякі "гарні" ознаки повинні насторожити

4 грудня 2019, 10:30 comments10629
Поділіться публікацією:
Медики визначили «гарні» ознаки небезпечних захворювань

Не завжди зовнішні природні зміни позитивно позначаються на здоров'ї, багато "гарних" ознак можуть вказувати на розвиток небезпечних захворювань.

Об'ємні губи

Пухкі губи – це сексуально, стильно і модно, тому майже кожна дівчина мріє змінити їх форму, додавши об'єму. Але якщо ви помітили, що губи природним чином стали більш пухкими – радіти не варто. Такі зовнішні зміни можуть вказувати на проблеми сечостатевої системи і гормональний збій, в таких ситуаціях потрібно звернутися до лікаря.

Нігті

Якщо у вас раптово прискорився ріст нігтів, хоча до цього їх довжина була проблемою, потрібно звернути особливу увагу на раціон харчування. Швидше за все, через нездорову їжу в організмі підвищилася концентрація токсичних речовин, які накопичуються у волоссі і нігтях, тому їх ріст прискорився. Також такі зміни можуть бути причиною паразитного захворювання – гельмінтозу.

Депіляція

Кожна жінка веде постійну боротьбу із зайвим волоссям на тілі. Але якщо волосся стало зникати природним шляхом, потрібно перевірити стан здоров'я. Така "депіляція" може говорити про порушення обміну речовин в організмі, а також вказувати на проблеми у системі кровообігу.

Завивка волосся

Власниця природного прямого волосся повинна насторожитися, якщо її локони стали хвилястими. Якщо це сталося не через стрес або вагітність, тоді варто сходити на консультацію до ендокринолога. Така "гарна" ознака може бути причиною порушення роботи щитовидної залози або імунної системи.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які хвороби можна визначити по очах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!