Головна Новини Здоров'я наше тіло Медики назвали найпривабливішу частину жіночих грудей
commentss НОВИНИ Всі новини

Медики назвали найпривабливішу частину жіночих грудей

Вчені визначили, на яку частину грудей дивляться люди

5 грудня 2019, 11:30 comments3620
Поділіться публікацією:
Медики назвали найпривабливішу частину жіночих грудей

Польські фахівці провели дослідження і визначили, яка частина жіночих грудей вважається найпривабливішою. Про це повідомляє видання Vice.

Експеримент проводився для пластичних хірургів і в ньому брали участь 100 осіб. Жінок і чоловік розділили на рівні групи і наділи на них спеціальні пристрої, які дозволяють відстежити погляд. За допомогою 3D-моделі восьми видів жіночих грудей учасники дослідження повинні були оцінити цю частину тіла за 10-бальною шкалою.

Вчені за допомогою технології відстежували погляди учасників та визначили, що найбільш привабливими є нижня частина грудей і соски. При чому, чоловіки і жінки найчастіше дивилися в одне місце: 29% від всього часу йшло на огляд нижньої частині грудей і 28% – на соски. Оцінки, які ставили учасники не грали особливої ролі в експерименті, так як його мета була в тому, щоб люди детально розглянули зображення.

При цьому, фахівці відзначили, що якщо увага людини зосереджується на якомусь предметі, це не завжди означає його привабливість. Приміром, непропорційні груди також можуть приковувати погляди.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, в чому небезпека імплантів для збільшення грудей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!