Головна Новини Здоров'я наше тіло Про які хвороби може сигналізувати запах тіла
commentss НОВИНИ Всі новини

Про які хвороби може сигналізувати запах тіла

Якщо в організмі немає ніяких порушень – запах тіла буде нейтральний

9 грудня 2019, 15:15 comments17160
Поділіться публікацією:
Про які хвороби може сигналізувати запах тіла

Медики стверджують, що потові залози людини здатні реагувати на будь-які зміни в організмі, тому по запаху тіла можна визначити, чи все в порядку зі здоров'ям. Про це повідомляє видання Edinstvennaya.

Запах ацетону

Багато людей скаржаться на те, що їхній піт набуває запаху ацетону. З таким явищем жартувати не варто – йдіть на консультацію до ендокринолога. Запах ацетону може вказувати на порушення роботи нирок і печінки, а також на проблеми з травною системою.

Запах оцту

Такий запах може вказувати на погіршення роботи декількох систем організму. В першу чергу, запах оцту сигналізує про інфекційні хвороби, зокрема туберкульоз. Також цей запах може бути причиною порушення роботи щитовидної залози, неправильного раціону харчування, нестачі вітамінів.

Запах аміаку

Їдкий запах аміаку, який виділяється разом з потом, може вказувати на проблеми з щитовидною залозою, а також на неполадки в роботі печінки і нирок. Якщо такий запах присутній у сечі, тоді варто звернутися до уролога, є ймовірність появи циститу.

Запах хлорки

Такий неприємний запах може сигналізувати про проблеми з печінкою та нирками. Для того, щоб визначити захворювання, потрібно здати аналізи і отримати консультацію лікаря, тому не варто ігнорувати такий симптом.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як ефективно позбутися від неприємного запаху з рота.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!