Головна Новини Здоров'я наше тіло Названа причина, через яку жінкам не можна багато працювати
commentss НОВИНИ Всі новини

Названа причина, через яку жінкам не можна багато працювати

Напружений графік поступово руйнує здоров'я жінки

23 грудня 2019, 10:50 comments4550
Поділіться публікацією:
Названа причина, через яку жінкам не можна багато працювати

У сучасному світі жінки і чоловіки працюють практично на одному рівні, тільки на представниць слабкої статі понаднормові години роботи впливають набагато сильніше.

Американські фахівці в ході багатьох експериментів і досліджень заявили, що напружений графік роботи підриває здоров'я жінок набагато сильніше, ніж чоловіків. Понаднормові години призводять до нервового напруження, стресу, сильної стомлюваності, тому жіночий організм не справляється з таким навантаженням. А ось чоловіки більш витривалі в цьому плані, тому додатковий час роботи на них позначається по-іншому.

Експерти також відзначили, що напружений графік роботи змушує представниць слабкої статі сильно захоплюватися кавою, шкідливими перекусами і курінням. Чим більше жінка сидить на роботі, тим вище її потяг до нездорового харчування і способу життя в цілому.

Відомо, що жінки і чоловіки по-різному відчувають себе в режимі "без відпочинку", адже навіть генетично вони сильно відрізняються один від одного. Дослідження показують, що тисячі ідентичних генів в однакових органах чоловіків і жінок ведуть себе по-різному. Саме тому одна і та ж хвороба часто розвивається неоднаково у чоловіків і жінок і вимагає різного лікування.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як робота на дому впливає на психологічний стан людини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!