Головна Новини Здоров'я наше тіло Чотири зовнішніх змін тіла, які не варто ігнорувати
commentss НОВИНИ Всі новини

Чотири зовнішніх змін тіла, які не варто ігнорувати

Такі зміни варто знати, щоб вчасно помітити неладне

28 грудня 2019, 10:50 comments11403
Поділіться публікацією:
Чотири зовнішніх змін тіла, які не варто ігнорувати

Реагувати на кожну дрібницю, яка відбувається з вашим тілом не варто, адже необґрунтована помисливість може серйозно зіпсувати життя. Але при цьому, є симптоми, які ні в якому разі не можна ігнорувати, щоб не нашкодити здоров'ю.

Випадіння брів

Брови також є індикатором здоров'я, тому якщо ви помітили їх часте і рясне випадання – це привід звернутися до лікаря. В періодичному і невеликому випаданні волосків не має нічого серйозного, але поява залисин може вказувати на проблеми з щитовидною залозою.

Сухі п'яти

Багато людей скаржаться на сухість п'ят, але такий симптом не виникає просто так. Сухість шкіри на ногах вказує на дефіцит в організмі вітамінів А і Е, а також може бути ознакою грибкового захворювання. Якщо хочете уникнути появи тріщин, шорсткості і больових відчуттів, тоді варто звернутися до лікаря.

Червоне обличчя

Якщо виключити природні фізіологічні зміни (зміна температури, масаж, вживання алкоголю), тоді часте почервоніння обличчя може вказувати на скачки тиску. Також червоне обличчя може вказувати на наявність інфекцій або гормональний збій, в будь-якому випадку варто перевірити здоров'я.

Дистрофія нігтів

Будь-яка зміна в кольорі і структурі нігтів є тривожним сигналом. Якщо нігті тонкі і ламкі, тоді організму не вистачає заліза, а якщо нігтеві пластини укриті білими плямами, тоді варто поповнити запас йоду та міді.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які "гарні" ознаки можуть вказувати на небезпечні захворювання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!