Головна Новини Здоров'я наше тіло Названі дивовижні властивості бананової шкірки
commentss НОВИНИ Всі новини

Названі дивовижні властивості бананової шкірки

У шкірці міститься багато поживних речовин

9 січня 2020, 10:25 comments5421
Поділіться публікацією:
Названі дивовижні властивості бананової шкірки

Дієтологи стверджують, що користь для здоров'я приносить не тільки сам банан, але і його шкірка. Виявилося, що вона володіє дивовижними властивостями, тому що є скарбницею вітамінів та антиоксидантів.

Фахівці стверджують, що за допомогою бананової шкірки можна відбілити зуби, очистивши їх від нальоту і плям. Достатньо лише протерти поверхню зубів внутрішньою (м'якою) стороною шкірки. Також вона ефективно зволожує і живить шкіру обличчя, тому періодично робіть з неї маску, додавши ложку меду.

Крім цього, бананова шкірка швидко позбавляє від бородавок і синців. Необхідно прикласти шматочок шкірки до хворого місця, заклеїти пластиром і залишити на деякий час.

Відомо, що жовта бананова шкірка містить велику кількість антиоксидантів — сполуки, які інгібують окислювальні процеси в організмі, захищаючи його від шкідливого впливу вільних радикалів. Антиоксиданти запобігають появі пухлин і затримують старіння організму. А от зелена шкірка банана містить триптофан – амінокислоту, яка сприятливо впливає на роботу нервової системи. Вона є важливим елементом у боротьбі з депресією, зміцнює імунітет і покращує настрій.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому не можна викидати шкірку від апельсина.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!