Головна Новини Здоров'я наше тіло Як нормалізувати тиск без допомоги ліків
commentss НОВИНИ Всі новини

Як нормалізувати тиск без допомоги ліків

Тиск є важливим показником здоров'я

27 січня 2020, 11:30 comments19989
Поділіться публікацією:
Як нормалізувати тиск без допомоги ліків

Артеріальний тиск здатний змінюватися протягом дня, але його різкі та сильні скачки відображаються на самопочутті і сигналізують про проблеми зі здоров'ям. Для того, щоб полегшити стан, гіпертонікам потрібно дотримуватися певного раціону. Про це повідомляє видання Med2.

Фахівці стверджують, що на показники артеріального тиску впливає безліч факторів, і, якщо самопочуття різко погіршується – це привід звернутися до лікаря. Якщо ви постійно контролюєте свій тиск, тоді повинні знати, які продукти здатні знизити його, а які – підвищити.

Отже, якщо показники артеріального тиску потрібно знизити, тоді варто додати в раціон буряк або буряковий сік, а також морську капусту, темний шоколад, гранат, банани, молочні продукти і яйця. Ці продукти містять у собі елементи і речовини, які допоможуть поліпшити самопочуття.

Якщо показники тиску потрібно підвищити, тоді вживайте більше гострих і пряних страв, які звужують судини. Для приготування їжі використовувати імбир, куркуму і кардамон. До стимулюючих приправ і спецій також відносяться: гвоздика, корінь хрону, гірчиця, чорний і червоний перець, сира цибуля.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, які ягоди допомагають нормалізувати показники тиску.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!