Головна Новини Здоров'я наше тіло «Здоров'я українців – в їхніх власних руках, потрібно захищатися від епідемій», - політолог Кирило Сазонов
commentss НОВИНИ Всі новини

«Здоров'я українців – в їхніх власних руках, потрібно захищатися від епідемій», - політолог Кирило Сазонов

За словами політолога Кирила Сазонова, держава не реагує на ризик початку епідемії та не вводить карантин

27 січня 2020, 18:55 comments2362
Поділіться публікацією:
«Здоров'я українців – в їхніх власних руках, потрібно захищатися від епідемій», - політолог Кирило Сазонов

Захист від вірусів і епідемій вірусних захворювань сьогодні повністю покладено на самих громадян. Про це в ефірі телеканалу "Прямий" заявив політолог Кирило Сазонов, який був зафіксований в Китаї в грудні, а пізніше виявлено і в інших країнах світу.

"Що ми зараз бачимо? Епідемія в Китаї, яка, швидше за все, перейде до нас. Плюс звичайний грип в кінці січня неминучий, і українців стане менше, – два роки тому в США від грипу померли 80 тисяч осіб. Держава реагує, є карантин? Немає. Нам залишається захищатися від епідемій самим. Це означає, пити "Амізон", який знижує рівень вразливості організму від вірусів, є лимони, пити фреші", — зазначив політолог Кирило Сазонов.

Нагадаємо, в грудні в китайському місті Ухань (провінція Хебей) був зареєстрований спалах пневмонії. Пізніше з'ясувалося, що причиною захворювання став раніше невідомий вид коронавіруса. Крім Китаю, вірус вже поширився в США, Таїланд, Південну Корею, Японію, Австралію, Францію і Канаду.

Як раніше повідомлялося, проведені клінічні дослідження підтвердили ефективність препарату "Амізон", великого виробника лікарських засобів компанії "Фармак" (Київ) для лікування і профілактики грипу та ГРВІ.

Нагадаємо, продукція компанії "Фармак" експортується в більш ніж 20 країн світу, в портфелі компанії налічується 220 продуктових досьє. На підприємстві функціонують 20 виробничих ліній, відповідних вимогам GMP. 14 виробничих ліній сертифіковані європейським регулятором. З 2015 року в "Фармак" працює власний комплекс з виготовлення субстанцій (департамент з виробництва АФІ) в місті Шостка, планова потужність якого становить 100 тонн субстанцій на рік.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!