Головна Новини Здоров'я наше тіло Вчені з Китаю з'ясували, як ревнощі впливають на інтимне життя
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені з Китаю з'ясували, як ревнощі впливають на інтимне життя

В організмі людини виявили області, які пов'язані з ревнощами

28 січня 2020, 17:11 comments3891
Поділіться публікацією:
Вчені з Китаю з'ясували, як ревнощі впливають на інтимне життя

Поліпшити інтимне життя можуть звичайні ревнощі. До такого висновку прийшли китайські вчені з Пекінського університету, передає НовиниЮinfo.

Як зазначається, прийти до такого висновку експерти змогли, спостерігаючи за тваринами. У самців, які відчували конкуренцію по відношенню до самки, статева поведінка ставала активнішою. Вчені припустили, що у людини існують такі ж фізіологічні механізми, а значить, ревнощі можуть впливати на здоров'я, зокрема на інтимне життя.

Крім цього, новітнє дослідження показало, що ревнощі — це патологія. А ось у класичній психології ревнощі трактують як рису характеру. Всього у дослідженні брали участь 40 студентів. Їм поставили завдання — уявити себе в кількох різних ситуаціях, які пов'язані з ревнощами. В результаті, експерти з'ясували, що ревнощі у людини посилюються на більш пізній стадії відносин. Причина — страх втрати партнера. Досліджували вчені і мозок студентів-добровольців. Це зробили за допомогою магнітно-резонансної томографії. В результаті, було виявлено області (підкіркові базальні ганглії), які пов'язані з виникненням почуття ревнощів. Ці області розташовані в центральному органі нервової системи.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, коли у жінок зникає бажання до інтимних відносин. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!