Головна Новини Здоров'я наше тіло У чому полягає головна користь креветок для організму
commentss НОВИНИ Всі новини

У чому полягає головна користь креветок для організму

Креветки вважаються делікатесом, і їмо ми їх не кожен день

21 лютого 2020, 09:25 comments6191
Поділіться публікацією:
У чому полягає головна користь креветок для організму

Креветки цінуються не тільки за свій ніжний смак, але і за численні властивості і поживну цінність для організму. Про це повідомляє видання Healthystyle.

Лікарі кажуть, що цей морський делікатес є відмінним джерелом астаксантіна — каротиноїдного засобу, який характеризується сильною антиоксидантною дією. Ця речовинауповільнює процес старіння і розвиток багатьох захворювань (хвороби Альцгеймера, раку). Крім того, включення креветок в раціон зменшує ризик захворювань серцево — судинної системи, зокрема тромбозу та інсульту.

Фахівці стверджують, що креветки здатні зміцнити захисні сили імунітету, що особливо важливо в пік простудних захворювань. Також вони допомагають при схудненні, тому що є хорошим джерелом білка, який ефективно втамовує відчуття голоду.

Цей морський делікатес сприятливо впливає і на нервову систему, тому креветки можна вживати в якості профілактики від стресу, сильної напруги, депресії та інших проблем з "нервами".

Також у креветках міститься багато йоду, який допомагає нормалізувати роботу щитовидної залози та ендокринної системи в цілому.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, які морепродукти сприяють втраті ваги.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!