Як швидко позбутися від набряків під очима

Мішки під очима можуть з'явитися через безліч причин

Багато жінок хоч раз стикалися з такою проблемою, як "мішки" під очима. Зазвичай набряки і синяки на обличчі говорять про сильну втому і недосип, але існує безліч причин їх появи. Якщо вам потрібно швидко і ефективно привести себе в порядок, допоможуть наступні правила.

Пийте багато води

Фахівці кажуть, що темні круги та набряки під очима сигналізують про зневоднення організму, а також затримку солі. Заведіть собі за звичку випивати вранці один або кілька склянок води, яка ефективно "промиє" організм і поповнить запаси рідини, знімаючи набряки. Наприклад, відома польська модель Магдалена Фраковяк саме за допомогою води з лимоном рятує своє обличчя від подібної проблеми.

Кубики льоду

Якщо вам потрібно швидко прибрати синці під очима, тоді покладіть на цю ділянку шкіри кубики з льодом і тримайте їх 3-5 хвилин. Якщо набряки у вас бувають часто, тоді краще заморозьте відвар ромашки і м'яти, він ефективніше усуває цей недолік.

Холодні ложки

Це ще один спосіб, який допомагає швидко прибрати мішки і набряки під очима. Покладіть кілька кухонних приладів в холодильник, а потім прикладіть їх до проблемної зони. Холодні ложки будуть тонізувати кровоносні судини.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, з чим пов'язані темні кола під очима.