Головна Новини Здоров'я наше тіло Як правильно проводити розвантажувальний день
commentss НОВИНИ Всі новини

Як правильно проводити розвантажувальний день

Якщо розвантаження організувати правильно, воно принесе велику користь

2 березня 2020, 18:20 comments1591
Поділіться публікацією:
Як правильно проводити розвантажувальний день

Дієтологи рекомендують періодично влаштовувати для нашого організму "вихідний" і не навантажувати його важкою їжею. Як правильно проводити розвантажувальний день, щоб він приносив максимум користі для здоров'я?

В першу чергу, слід підкреслити, що розвантажувальний день — це не повне голодування, а лише зменшення калорійності денного раціону до 500-600 ккал. І у них чудово вписуються три ситні страви. Наприклад, овочевий суп-пюре, нежирна риба або курка, овочі на грилі. Важливе правило — не з'їсти всі 500 калорій в один присід, інакше кілограми будуть тільки збільшуватися, а не навпаки. Навчіться правильно розділяти прийоми їжі, щоб не перевантажувати шлунок. Перевагу під час розвантажувальних днів варто віддавати овочам і фруктам, а також продуктам, багатим на клітковину, білок, а ось алкоголь — повністю виключаємо.

Фахівці стверджують, що "вихідні" для організму потрібно влаштовувати, щоб привести в порядок фігуру, зокрема схуднути до 10 кілограмів. Деякі вчені стверджують, що таке розвантаження служить хорошою профілактикою неврологічних захворювань, адже під час інтервального голодування клітини оновлюються.

Але пам'ятайте, що різко змушувати свій організм голодувати не потрібно, його необхідно поступово підготувати до розвантажувальних днів. Для початку постарайтеся скоротити порції, зменшити калорії, вживати більше води і обмежити споживання солі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які помилки допускаються під час розвантажувальних днів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!