Головна Новини Здоров'я наше тіло Як позбутися тривожності без ліків
commentss НОВИНИ Всі новини

Як позбутися тривожності без ліків

Підвищена тривожність — чума нашого часу

6 березня 2020, 11:55 comments3137
Поділіться публікацією:
Як позбутися тривожності без ліків

Сучасний ритм життя призводить до "збою" нервової системи, тому багато людей скаржаться на тривожні розлади, які сильно ускладнюють роботу організму. Як позбутися від підвищеної тривожності без допомоги ліків?

Перегляньте раціон харчування

Постарайтеся максимально правильно збалансувати своє меню, обмеживши споживання цукру і солі. Основний акцент в харчуванні зробіть на протизапальні продукти (горіхи, фрукти, овочі, натуральні масла) — вони допоможуть поліпшити роботу мозку і підвищать настрій.

Фізична активність

Експерти кажуть, що спорт ефективно допомагає боротися з тривожністю. Краще обирати фізичні навантаження, які допоможуть вам нормалізувати дихання, наприклад, йогу. Вона розслабляє і очищає мозок від негативних думок і емоцій. Піші прогулянки, біг і танці також хороша профілактика проти тривожних розладів.

Хороший сон

На роботу мозку і нервової системи в цілому негативно впливає недосип, тому вас може турбувати підвищена тривожність або навіть панічні атаки. Пам'ятайте, що доросла людина повинна спати не менше 8 годин, такий відпочинок допомагає знизити рівень стресу і занепокоєння.

Погляньте в обличчя страху

Якщо страх бере над вами верх і заважає нормально жити, тоді погляньте йому в обличчя. Такий метод може виявитися найефективнішим. Ви зрозумієте, що деякі речі не такі вже страшні та небезпечні, як вам здавалося. Не дозвольте страху диктувати свої правила.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як зняти стрес і заспокоїти нерви за 5 хвилин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!