Головна Новини Здоров'я наше тіло Чим заїдати стрес, щоб не набрати зайву вагу
commentss НОВИНИ Всі новини

Чим заїдати стрес, щоб не набрати зайву вагу

Заїдання стресу — реальна проблема, що впливає на ваш зовнішній вигляд

11 березня 2020, 18:50 comments2004
Поділіться публікацією:
Чим заїдати стрес, щоб не набрати зайву вагу

Багатьох людей в стресових ситуаціях тягне на нездорову та калорійну їжу. Але така звичка серйозно шкодить здоров'ю і призводить до ожиріння. Хоча, є продукти, якими можна заїдати стрес без наслідків для фігури.

Американські дослідники з'ясували, що людина змінює свій раціон, коли відчуває стрес і тривогу. Більше третини учасників експерименту погодилися з тим, що в напружених ситуаціях їм хочеться з'їсти щось шкідливе. Професор Гарвардського університету Девід Людвіг переконаний, що заїдати стрес можна правильно, без наслідків для фігури. Як це можливо? Насамперед, варто вибрати оптимальний сніданок, а для організму, який переживає стрес, краще всього підійде омлет з капустою і гарбузовим насінням.

Вчений каже, що потяг до шкідливої їжі в стресовому стані залежить від хімічних процесів в організмі. Ті продукти, які людина вживає, перебуваючи в нервовому напруженні, впливають на рівень гормонів в кроки і підвищують чутливість до нових стресів.

Наприклад, жирні сорти риби, насіння льону, яєчні жовтки та інші продукти, багаті омега-3 жирними кислотами, заспокоюють і роблять нервову систему більш стійкою до різних стресів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як зняти стрес за п'ять хвилин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!