Головна Новини Здоров'я наше тіло Закохана жінка менш схильна до інфекцій, - дослідження
commentss НОВИНИ Всі новини

Закохана жінка менш схильна до інфекцій, - дослідження

Хочете захистити себе від коронавируса, закохаєтесь!

15 березня 2020, 18:56 comments2451
Поділіться публікацією:
Закохана жінка менш схильна до інфекцій, - дослідження

Вчені з Каліфорнії після проведення дослідження прийшли до висновку, що любов здатна захистити жінку від вірусних інфекцій. Про це передає видання Depo.

Фахівці встановили, що організм закоханих представниць прекрасної статі виробляє набагато більше інтерферону, ніж у тих, хто не відчуває ніжних почуттів.

У процесі проведення експерименту вчені детально вивчили кров піддослідних жінок. За словами фахівців, організм в період "метеликів в животі" виробляє більшу кількість білка інтерферону, який бореться з вірусами. Таким чином він готується до можливого зачаття.

Крім цього, вчені виявили взаємозв'язок між рівнем інтерферону і тим, наскільки довго закохані разом. Кількість білка знижується, коли жінка перестає відчувати закоханість. Але кореляти кохання здатні знижуватися разом з тим, як старіють партнери. В результаті зароджується стійкий зв'язок між партнерами. Також каліфорнійські вчені мають намір з'ясувати, чи впливає закоханість на показник інтерферону у представників сильної статі.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про п'ять головних помилок, які здійснюють жінки,  чим руйнують свої відносини з партнером.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!