Головна Новини Здоров'я наше тіло Три несподіваних фактори, які впливають на здоров'я серця
commentss НОВИНИ Всі новини

Три несподіваних фактори, які впливають на здоров'я серця

Дбайте про здоров'я свого серця прямо зараз

24 березня 2020, 09:25 comments7779
Поділіться публікацією:
Три несподіваних фактори, які впливають на здоров'я серця

Порушити роботу серця може безліч факторів, серед яких неправильний спосіб життя і постійний стрес. Але є кілька речей, дрібних, на перший погляд, які підтримують і поліпшують стан цього органу.

Правильний сніданок

Ви знаєте, що сніданок є найважливішим прийомом їжі. Пропуск сніданку може призвести до збільшення ризику закупорки артерій (в 2,5 рази в порівнянні з людьми, які правильно харчуються в ранковий час). До того ж, сніданок знижує рівень інсуліну і рівень гормону греліну (гормон голоду), що допоможе не переїдати іншу частину дня.

Шоколад

Вчені прийшли до висновку, що люди, які споживають шоколад 1-3 рази на місяць знижують ризик фібриляції передсердь на 10% у порівнянні з тими, хто взагалі відмовився від цього десерту. Він містить антиоксиданти і магній, які допомагають зменшити запальні процеси і знизити артеріальний тиск.

Кава

Якщо ви думаєте, що відмова від кави навпаки стане вірним кроком до поліпшення здоров'я серця, то скажемо вам зворотнє. Одна чашка кави в день пов'язана із 12-відсотковим зменшенням шансів померти від хвороб, пов'язаних з серцем. До речі, кава може і не містити кофеїну, але в її складі має бути активний рослинний компонент, який має велику кількість антиоксидантів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, які симптоми вказують на проблеми з серцем.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!