Головна Новини Здоров'я наше тіло Чому жінкам корисно вживати авокадо
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому жінкам корисно вживати авокадо

Користь авокадо полягає в його багатому арсеналі вітамінів

7 квітня 2020, 17:25 comments2134
Поділіться публікацією:
Чому жінкам корисно вживати авокадо

Багато представниць прекрасної статі сумніваються в корисних якостях авокадо, так як його плоди відрізняються високим вмістом жиру. Але жири, як відомо, бувають не тільки шкідливими, але і корисними. І авокадо містить саме їх, тому спокійно можете використовувати цей фрукт у дієтичному меню.

Крім цього плоди "аллігаторової груші" (так ще називають авокадо) є одним з найкращих джерел поживних речовин, які підтримують здоров'я і красу всього організму, особливо жіночого.

Авокадо знижує рівень холестерину

Ненасичені жирні кислоти, які містяться в авокадо не тільки сприяють зменшенню рівня шкідливого холестерину в крові, але також надовго вгамовують почуття голоду. Корисний жир подовжує час перебування їжі в шлунку, а значить, людина більший період часу відчуває себе ситою.

Авокадо активізує мозок

Завдяки великому вмісту лецитину в цьому маслянистому фрукті регуляція обміну речовин в організмі відбувається значно активніше, сприяючи при цьому очищенню стінок судин. Завдяки цьому клітини головного мозку максимально активуються.

Авокадо продовжує молодість

М'якоть плодів авокадо містить ціле джерело вітамінів і мінералів, здатних підтримувати весь організм і жіночу красу в нормі. Вживання ¼ частини авокадо в добу сприяє розгладженню зморшок, збереженню пружності шкіри. Крім цього в авокадо знаходяться рослинні речовини, схожі з гормонами.

Авокадо благотворно впливає на розвиток плода

Цей плід є незамінним продуктом, який рекомендується вживати під час вагітності, так як завдяки його унікальному складу, у дитини відбувається розвиток мозку та інших органів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що виявлено нову корисну властивість авокадо для організму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!