Головна Новини Здоров'я наше тіло Вчені визначили несподівану причину зниження пам'яті
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені визначили несподівану причину зниження пам'яті

На зниження пам'яті можуть впливати деякі продукти

10 квітня 2020, 13:45 comments1960
Поділіться публікацією:
Вчені визначили несподівану причину зниження пам'яті

Австралійські вчені провели масштабне дослідження і визначили, що гострі спеції негативно впливають на роботу головного мозку, зокрема знижують пам'ять. Про це повідомляє видання Telegraf.

В експерименті брали участь понад 4 тисяч добровольців, за станом їх здоров'я експерти спостерігали протягом 15 років. Результати дослідження показали, що у людей, які вживали в день близько 50 г перцю чилі, спостерігалося зниження працездатності і когнітивних функцій.

Вчені кажуть, що гострі продукти (свіжий і сушений чилі, чорний і болгарський перець) допомагають в боротьбі із зайвими кілограмами, а також нормалізують тиск, але разом з цим негативно впливають на нашу пам'ять.

Фахівці визначили, що до негативного впливу гострої їжі найбільш схильні люди з низькою та нормальною масою тіла. Вчені продовжують проводити експерименти, щоб підтвердити і конкретизувати свої висновки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які продукти необхідно включати в раціон для того, щоб поліпшити роботу мозку і пам'яті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!