Головна Новини Здоров'я наше тіло Що потрібно знати про правильне вимірювання температури
commentss НОВИНИ Всі новини

Що потрібно знати про правильне вимірювання температури

Температура тіла – це показник нашого здоров'я

15 квітня 2020, 11:55 comments3571
Поділіться публікацією:
Що потрібно знати про правильне вимірювання температури

При погіршенні самопочуття і слабкості, в першу чергу, ми вимірює температуру тіла, адже вона найважливіших показник нашого здоров'я. Протягом доби температура людини коливається в невеликих межах, тому не варто сильно турбуватися. Однак, важливо знати, як правильно вимірювати температуру, щоб показники були точними.

Отже, не варто вимірювати температуру тіла відразу після фізичних навантажень або їжі — її значення може виявитися завишеним.

Ртутний термометр перед використанням необхідно добре струснути. Бажано, щоб ртутний стовпчик опустився як мінімум до 35 градусів або нижче. Мало хто не в курсі, як виміряти температуру електронним градусником: його досить просто включити.

Прослідкуйте, щоб пахова западина була сухою. Піт бажано витерти чистою сухою серветкою. При вимірюванні під пахвою щільно притисніть руку до тулуба, щоб температура точно збіглася з показником тіла, а шкіра нагрілася до температури всередині тіла.

За умови дотримання всіх перерахованих вище правил градусник покаже правильну цифру вже через 5 хвилин, а не 10, як вимагають виробники в деяких інструкціях.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які загрози несе знижена температура тіла.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!