Головна Новини Здоров'я фармація Названо 7 властивостей активованого вугілля, про які ви не знали
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо 7 властивостей активованого вугілля, про які ви не знали

Більшість приймають «угольок», коли з'являються проблеми з травленням

12 серпня 2019, 15:15 comments22490
Поділіться публікацією:
Названо 7 властивостей активованого вугілля, про які ви не знали

Всім відомо, що активоване вугілля є природним абсорбентом, очищує кровоносну систему від отруйних речовин.

Зазвичай, активоване вугілля п'ють під час похмілля, що дуже правильно з точки зору медиків, і щоб впоратися з симптомами харчового отруєння. Але якими корисними властивостями ще обкладає цей лікарський засіб?

Засіб від здуття

Якщо вас мучить метеоризм або хворобливе здуття живота, вам допоможе активоване вугілля. Мало хто знає, що в середньому людина випускає гази 14 разів на добу — це абсолютно нормальне явище. Доведено, що при прийомі активованого вугілля перед їжею об'єм газів значно скорочується.

Зниження рівня холестерину

Вчені з'ясували, що у людей, які тричі на день приймають активоване вугілля, рівень холестерину значно знизився — на 41%.

Підтримання здоров'я нирок

Кожен день ваші нирки очищають приблизно 115-140 літрів крові, проте вживання в їжу цукру, солі, тваринних білків, жирів і консервантів може призводити до хвороб і недостатності нирок. Оскільки активоване вугілля виводить сечовину та інші сечові токсини, він допомагає підтримувати нирки здоровими.

Лікування отруєнь

Активоване вугілля — один із способів захиститися від блювоти, проносу, болю в животі. Лікарі рекомендують його при отруєннях, оскільки він швидко нейтралізує токсини.

М'яка і здорова шкіра

Бруд і жир забивають пори на шкірі обличчя і "старять" вашу зовнішність, а багато миючі засоби містять шкідливу хімію. Активоване вугілля, подібно магніту, витягає з пір бруд і жир, залишаючи шкіру чистою і м'якою!

Розкішні волосся

Активоване вугілля чистить фолікули волосся, додаючи їм блиск і шовковистість! І на відміну від шампунів активоване вугілля — на 100% натуральний, екологічно чистий засіб.

Відбілювання зубів

Хочете мати голлівудську усмішку, не витрачаючись на дорогу процедуру відбілювання зубів? Досить посипати зубну щітку активованим вугіллям 2-3 рази в тиждень! Активоване вугілля очищає зубну емаль, адсорбуючи мікроскопічні частинки, з яких складається зубний наліт.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про небезпеку аспірину для мільйонів людей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!