Головна Новини Здоров'я фармація Медики розповіли, чим небезпечні антибіотики і як правильно їх приймати
commentss НОВИНИ Всі новини

Медики розповіли, чим небезпечні антибіотики і як правильно їх приймати

Вживання антибіотиків викликає звикання і деякі наслідки для мікрофлори шлунка і травної системи

23 листопада 2019, 17:00 comments1759
Поділіться публікацією:
Медики розповіли, чим небезпечні антибіотики і як правильно їх приймати

Вчені Євроасоціації охорони здоров'я розповіли, як правильно вживати антибіотики, щоб уникнути важких наслідків.  Іноді, лікарі вдаються до антибіотиків у випадках, коли можна впоратися і без них, а в зв'язку з тим, що деякі препарати продаються у вільному доступі, будь-яке нездужання люди намагаються виправити вживаючи їх в неправильних дозах.

Експерти розповіли, що не потрібно самостійно призначати собі ліки і не займатися самолікуванням.  Тільки лікар може призначити медикаменти і правильно визначити потрібну кількість.  Також альтернативи заміни антибіотиків варто обговорювати з лікарем.

Дослідження Університету Гельсінкі показали, що зловживання антибіотиками може призвести до хвороби Паркінсона, неврологічний розлад може бути викликане як ліками широкого спектра, так і вузької спрямованості.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", правила прийому ліків, про які ви могли не знати. Багато людей займаються самолікуванням і при купівлі ліків не особливо уважно читають їх інструкцію. Але ефективність препаратів залежить від їх правильного прийому, тому варто ознайомитися з декількома важливими правилами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!