Головна Новини Здоров'я фармація У Канаді з'явилася зубна паста у формі таблеток
commentss НОВИНИ Всі новини

У Канаді з'явилася зубна паста у формі таблеток

Паста схвалена лікарями і підходить як дорослим, так і дітям

18 грудня 2019, 17:15 comments2954
Поділіться публікацією:
У Канаді з'явилася зубна паста у формі таблеток

Вчені з Канади вирішили допомогти екології планети і придумали альтернативу зубним пастам, які продаються в тюбиках, що не піддаються утилізації. Про це повідомляє New Atlas.

На ідею розробки нового варіанту зубної пасти підштовхнула дочка одного з творців таблетки, яка відмовилася від використання пластику. Перш, ніж надати зубній пасті зручний формат, ученим довелося протестувати близько сотні формул.

Відомо, що таблетку потрібно помістити між задніми зубами і розкусити – далі можна чистити як зазвичай. Продавати їх будуть в упаковці, яка швидко розкладається, всього в пачці буде 65 таблеток.

Фахівці вважають, що це хороша альтернатива тюбикам, в яких зараз продають зубну пасту, адже вони повністю розкладаються лише через 500 років і не піддаються утилізації. А якщо люди хочуть жити в світі, який буде безпечним і чистим, то пора вирішувати глобальні проблеми відходів.

До слова, нова форма зубної пасти схвалена лікарями і її можна використовувати як дорослим, так і дітям. Придбати упаковку круглої пасту можна на офіційному сайті за 10 доларів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які сучасні пасти можуть викликати розвиток карієсу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!