Головна Новини Здоров'я фармація Що таке веганські презервативи і в чому їх особливість
commentss НОВИНИ Всі новини

Що таке веганські презервативи і в чому їх особливість

У минулому році німці скупили майже 5 млн еко-презервативів

20 грудня 2019, 10:40 comments5306
Поділіться публікацією:
Що таке веганські презервативи і в чому їх особливість

Німецькі підприємці презентували еко-презервативи, які користуються величезним попитом, незважаючи на високу ціну. Про це повідомляє видання BBC.

Проаналізувавши ринок контрацептивних засобів в Німеччині, фахівці прийшли до висновку, що презервативами користується велика кількість людей, вони на другому місці після протизаплідних таблеток. Вони вирішили, що їх бренд застарів і пора споживачам запропонувати нову еко-альтернативу. Так і з'явилася ідея запуску веганских презервативів.

Відомо, що вони виготовляються з натурального эколатексу, який доповнюють мастилом з рослинних інгредієнтів. Сам контрацептив продається в упаковці з веселими дизайнами, яка піддається переробці. Фахівці кажуть, що незважаючи на високу ціну (пачка з 6 презерватива коштує 6 євро – 180 грн.), вони користуються великим попитом серед людей у віці від 20 до 40 років.

Бренд Einhorn, який випустив новий стартап передає половину прибутку від продажу веганских презервативів на інші еко-проекти. Зокрема, гроші були пожертвувані на відновлення каучукових дерев у тропічних регіонах Азії, з яких добувають латекс для виробництва звичайних презервативів.

1T0C5UQcp_WP8gHknWujVF_Wd.jpg

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що розроблена контрацептивна вакцина для чоловіків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!