Головна Новини Здоров'я вагітність і пологи Які косметичні процедури протипоказані при вагітності
commentss НОВИНИ Всі новини

Які косметичні процедури протипоказані при вагітності

В організмі майбутньої мами починаються гормональні збої і перебудови

12 вересня 2019, 09:10 comments2569
Поділіться публікацією:
Які косметичні процедури протипоказані при вагітності

Навіть під час вагітності кожна жінка хоче виглядати приголомшливо і розкішно. Але цікаве положення може стати перешкодою для певних косметичних процедур.

Ультразвуковий пілінг

Це новий метод, який поєднує в собі переваги пілінгу і ультразвуку. Процедура очищає епідерміс, омолоджує і освіжає зовнішній вигляд шкіри. Враховуючи всі позитивні ефекти маніпуляції, в період вагітності вона не рекомендується. Пов'язано це з тим, що досі невідомо, як гормональний фон жінки поведе себе під дією ультразвукової хвилі.

Мікрострумова терапія

Процедура є широко поширеною і дуже популярною серед жінок. Мікрострумова терапія вважається однією з найбезпечніших процедур омолодження, але в період вагітності не рекомендується. Струми є певним стресом для організму, діючи на більш глибокі шари шкіри, крім омолодження можуть викликати загострення дерматологічних захворювань.

Ботулінотерапія

Ботокс – це торгова назва ботулінічного токсину А. Препарат знімає м'язовий спазм і блокує нерви, роблячи зморшки менш помітними. Але під час вагітності введення ботокса може надати не найкращий ефект. Організм жінки стає більш чутливий і вразливий, з'являється високий шанс розвитку побічних ефектів.

Будь-які види ін'єкцій

Якщо вам захотілося збільшити або просто підкоригувати форму губ, носа або зовсім хочете позбутися від зморшок за допомогою ін'єкцій, тоді вам потрібно знати, що така процедура заборонена вагітним жінкам через підвищену ймовірність кровотеч.

Обгортання

Хоча існує маса різних обгортань, вони категорично протипоказані в цей період – вагітній не можна нічого ні гріти, не охолоджувати, не замотувати. Єдине, з чим можна працювати косметологам в цей період, – ноги. З животом, спиною, боками – не можна. Їх на всьому протязі вагітності треба мазати кремами і маслами для вагітних, або натуральним маслом.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які продукти можна використовувати в косметологічних цілях.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!