Головна Новини Здоров'я вагітність і пологи Випадання волосся після пологів: причини і лікування
commentss НОВИНИ Всі новини

Випадання волосся після пологів: причини і лікування

З такою проблемою стикається більшість мам

17 жовтня 2019, 18:00 comments6962
Поділіться публікацією:
Випадання волосся після пологів: причини і лікування

Незважаючи на те, що вагітність є природним станом, вона все ж піддає організм і його функціональні системи неабиякому стресу. Багато жінок скаржаться на випадіння волосся після пологів. У чому ж причини і чи є від цього надійний засіб?

Під час виношування дитини жінки розквітають і виглядають чудово. Це стосується і волосся: воно стає густим, активно росте, практично не випадає. А пов'язано це з тим, що під час вагітності збільшується рівень жіночих статевих гормонів (естрогенів), які надають сприятливий вплив на організм.

А після пологів гормональний фон знову змінюється і волосся, яке не випало в належний час, починає активно випадати. У кожної мами цей процес проходить індивідуально, тому немає єдиного способу, який допоможе припинити стрімку втрату волосся.

Однак, жінкам слід звернути увагу на свій раціон харчування. У меню потрібно додати продукти, багаті цинком, залізом і міддю (морепродукти, риба, яйця), а також вітамінами групи В і РР.

Паралельно зі зміною раціону можна використовувати таблетки від випадіння волосся після вагітності. Це спеціальні дієтичні добавки, що містять вітаміни і мінерали, які зміцнюють волосся, нігті і шкіру. Якщо жінка годує дитину груддю, тоді перед прийомом таких препаратів необхідна консультація з лікарем.

В аптеках можна купити лінії косметологічних засобів, розроблених спеціально для ослабленого волосся. Для зміцнення волосяних фолікул рекомендують використовувати масла, які позитивно впливають на структуру волосся — живлять і надають їм блиск.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як швидко повернути здоров'я волоссю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!