Головна Новини Здоров'я вітаміни і харчові добавки Стало відомо, які вітаміни необхідні для захисту зору
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, які вітаміни необхідні для захисту зору

Дуже важливо проявляти гарну турботу про очі

13 серпня 2019, 14:05 comments2433
Поділіться публікацією:
Стало відомо, які вітаміни необхідні для захисту зору

Баільшість намагаються їсти здорову їжу, щоб схуднути і бути в хорошій формі, однак, збереження здоров'я очей також представляє велику важливість.

Вітамін А. Присутній в таких продуктах, як брокколі, риб'ячий жир, морква, шпинат. Вітамін А відповідає за чистоту нашої сітківки. У ньому міститься компонент під назвою родопсин, який допомагає нам бачити світло низької інтенсивності.

Вітаміни B6, B9 і B12. Їх комбінація забезпечує захист від вікової макулодистрофії. Цими вітамінами багаті форель, шпинат і яйця.

Вітамін С Захищає від вільних радикалів, які негативно впливають на зір. Крім того, він необхідний для виробництва колагену, що забезпечує структурну роботу нашого зору. Багатими джерелами вітаміну с є цитрусові фрукти.

Вітамін Е. Захищає від вікової катаракти та розладів зору, пов'язаних з окислювальним стресом. До хорошим харчових джерел вітаміну Е відносять мигдаль, гарбузове насіння та інші види горіхів.

Вітамін В3. Також відомий, як ніацин, цей вітамін захищає наші зорові нерви і запобігає глаукомі. Його багато в жирній рибі, яловичині, курячих філе.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, які вітаміни необхідні для ідеальної шкіри.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!