Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Названо спеції, які прискорюють процес схуднення
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо спеції, які прискорюють процес схуднення

Спеції використовують як смачне і корисне доповнення до страв

30 січня 2020, 10:45 comments25749
Поділіться публікацією:
Названо спеції, які прискорюють процес схуднення

Дієтологи стверджують, що спеції є багатим джерелом цінних речовин і вітамінів, тому їх необхідно включати в свій раціон. Деякі спеції ефективно прискорюють обмін речовин і допомагають контролювати апетит.

Кориця

Це одна з найпопулярніших спецій, яка сприяє схудненню за рахунок швидкого спалювання жиру. Вона прискорює обмін речовин і регулює рівень цукру в крові. Страви з додаванням кориці рекомендують людям, які люблять вечірні перекуси.

Куркума

Ця спеція позитивно впливає на роботу травної системи і допомагає при різних запаленнях. Всі кухні світу використовують куркуму в якості основного інгредієнта дієти для схуднення. В цій спеції містяться поліфенольні антиоксиданти, які пригнічує процес утворення жиру.

Кайенський перець

Цей продукт прискорює обмін речовин завдяки високому вмісту капсаїцину — хімічна сполука, що відповідає за пряний смак перцю чилі та підтримує вироблення тепла в організмі, завдяки чому збільшується споживання енергії. Крім того, він знижує апетит і дає відчуття ситості на тривалий час.

Женьшень

Не дуже популярна рослина, але не можна не згадати її властивості для схуднення. Женьшень прискорює обмін речовин, допомагає позбутися зайвих кілограмів, особливо коли традиційні дієти не працюють. Женьшень регулює рівень цукру в крові.

Розмарин

Ця спеція має протизапальні властивості і допомагає підтримувати здорову вагу. Розмарин благотворно впливає на травну систему, виводячи токсини, які накопичуються в кишечнику.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, які спеції допоможуть захиститися від простудних захворювань.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!