Головна Новини HI-tech технології Віце-президент Meizu покинув компанію
commentss НОВИНИ Всі новини

Віце-президент Meizu покинув компанію

Лі Нан незадоволений зменшенням свого впливу у компанії

22 липня 2019, 17:30 comments1541
Поділіться публікацією:
Віце-президент Meizu покинув компанію

Віце-президент і співзасновник Meizu Лі Нан (Li Nan) подав у відставку. Вчора він написав повідомлення про це на своїй сторінці в Weibo. Слідом за ним пішов і системний інженер Meizu Хун Ханьшуй.

Чутки про звільнення співзасновника Meizu ширилися вже довгий час, але Нан підтвердив їх тільки зараз. Причиною свого звільнення він не назвав, але, можливо, це пов'язано з фінансовими труднощами компанії і її частковим переходом у державну власність. Також ходять чутки, що Лі Нан незадоволений тим, що до його думки стали менше прислуховуватись з тих пір, як президент і засновник компанії Хуан Чжан повернувся на своє місце в Meizu. Що буде робити зараз колишній співробітник Meizu поки невідомо, але покинути споживацький ринок він не збирається.

Ли Нан був співзасновником Meizu, разом з генеральним директором і засновником Хуан Чжаном, більш відомим під псевдонімом Jack Wong (Jack Wong). Компанія почала свою діяльність у 2003 році, випустивши перший продукт — MP3-плеєр Meizu MX. Виробництво мобільних телефонів Meizu почалося тільки в 2008 році. Зараз вони є основним джерелом прибутків компанії.

Як повідомляло видання "Коментарі", покриття 5G створює проблеми для роботи поліції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!