Головна Новини HI-tech космос Студенти Вірджинії запустили три супутники
commentss НОВИНИ Всі новини

Студенти Вірджинії запустили три супутники

Розроблені студентами трьох університетів Вірджинії супутники успішно вийшли на орбіту

23 липня 2019, 11:58 comments3303
Поділіться публікацією:
Студенти Вірджинії запустили три супутники

Супутник CubeSat Virginia Tech, розроблений Центром космічних наук і інженерних досліджень, був успышно виведений на орбіту разом з двома супутниками з інших університетів Вірджинії. Його було успішно розгорнуто через NanoRacks CubeSat Deployer о 10:50 ранку 3 липня.

"Виведення супутника на орбіту є великим успіхом для наших студентів і всіх викладачів і співробітників Інженерного коледжу, Space @ VT і Центру Юма, які допомогли нам вивести на орбіту перший супуник, сконструйований студентами Вірджинії", — розповів Джонатан Блек, професор аерокосмічної та океанічної інженерії та директор лабораторії аерокосмічних систем.

Три нано-супутники мають розмір приблизно чотири дюйми в кубі кожен і важать приблизно три фунти. Вони були розроблені для вимірювання атмосферних властивостей та кількісного визначення щільності атмосфери.

Очікується, що супутник університету Old Dominion залишатиметься на орбіті близько чотирьох місяців, тоді як супутники з Virginia Tech та University of Virginia повинні перебувати на орбіті до двох років.

Це досягнення є кульмінацією кількох років напруженої роботи міждисциплінарної команди з 50 студентів-студентів з Інженерного коледжу та Коледжу науки, які розробили CubeSat Virginia Tech в Центрі космічних наук і інженерних досліджень.

Як повідомляло видання "Коментарі", астронавти, котрі будуть відправлені на Місяць, не повернуться на Землю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!