Головна Новини HI-tech технології Microsoft інвестує у дітище Маска
commentss НОВИНИ Всі новини

Microsoft інвестує у дітище Маска

Корпорація Microsoft інвестує $1 млрд. у некомерційну організацію OpenAI

23 липня 2019, 15:29 comments1323
Поділіться публікацією:
Microsoft інвестує у дітище Маска

Корпорація Microsoft інвестує $1 млрд. у некомерційну організацію OpenAI, яка була заснована Ілоном Маском, і займається розробками в сфері штучного інтелекту.

Компанії працюватимуть над створенням новітніх технологій комп’ютерних обчислень для Azure AI. Крім того, Microsoft стане ексклюзивним хмарним провайдером OpenAI.

Компанії вирішили співпрацювати задля розробки всеосяжного штучного інтелекту (artificial general intelligenceAGI), який зможе виконувати більш складні завдання, ніж ті, які постають перез ШІ на даний момент. AGI буде максимально подібним до людського мозку, буде спроможний розвивати повноцінне мислення і усвідомлювати власне "я". Microsoft стане також основним партнером OpenAI по комерціалізації.

Ілон Маск заснував OpenAI у 2015 роціу партнерстві з Пітером Тилем. Разом вони інвестували в компанію 1 млрд. доларів. У лютому 2019 року року Маск покинув OpenAI через конфлікт з іншою його компанією – Tesla. Не поділили співробітників. Це було питання пріоритету – Tesla займає на порядок вагоміше місце в діяльності Маска.

Як повідомляло видання "Коментарі", капсулу Hyperloop разогнали до 463 км/с.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!