Головна Новини HI-tech VR Машинне навчання застосують при коронарних процедурах
commentss НОВИНИ Всі новини

Машинне навчання застосують при коронарних процедурах

Дослідники Єльського університету виявили переваги використання машинного навчання при проведенні ЧКВ.

23 липня 2019, 16:36 comments4977
Поділіться публікацією:
Машинне навчання застосують при коронарних процедурах

Дослідницька група Єльського університету проаналізувала дані з Національного реєстру серцево-судинних даних (NCDR) Американського коледжу кардіологів (ACD). Загалом було охоплено період з 2009 до 2015 рік з використанням машинного навчання. База даних включає більше 3 мільйонів процедур, що проводяться в лікарнях по всій території США.

Команда виявила, що аналітика машинного навчання поліпшила прогнозування ризику кровотечі після проведення черезшкірного коронарного втручання (ЧКВ), що може краще інформувати пацієнтів і лікарів про ризики.

Директор Єльського центру досліджень і оцінки результатів в лікарні Нью-Хейвена (CORE) д-р Харлан Крумхольц розповів, що секрет полягає в тому, що вся необхідна інформація про пацієнта обробляється ще до початку аналізів, що дає можливість діяти на випередження. Д-р Крумхольц підкреслив, що досягти такого результату за допомогою традиційних підходів неможливо.

Довідка: машинне навчання – це клас методів штучного інтелекту, характерною рисою якого є не пряме рішення задачі, а навчання в процесі вирішення безлічі подібних завдань. Для розробки такого принципу роботи використовується математична статистика, числові методи, методи оптимізації, теорії ймовірності та різноманітні техніки роботи з даними в цифровій формі.

Як повідомляло видання "Коментарі", студенти Вірджинії запустили три супутники.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!