Головна Новини HI-tech технології Діти мають бути вільні від комп'ютера
commentss НОВИНИ Всі новини

Діти мають бути вільні від комп'ютера

Діти до двох років повинні пізнати усю красу реального світу, а не сидіти за комп'ютером

26 липня 2019, 10:36 comments3679
Поділіться публікацією:
Діти мають бути вільні від комп'ютера

Комп'ютери є навколо нас. Вони неминучі і їх насправді приємно мати. Однак час дітей біля екрану повинен бути обмежений, щоб вони могли відчувати реальний світ. Вчені радять молодим батькам прочитати вказівки, щоб зрозуміти, який саме час перед екраном для їхніх дітей є підходящим. Дослідники з університету Квінсленда встановили, що малюки занадто часто використовують комп’ютери.

Австралійські національні настанови, засновані на численних наукових дослідженнях, передбачають нульовий час перед екраном для дітей віком до двох років. Однак багато батьків вважають, що планшети, смартфони та ноутбуки — няні. Але дослідники провели дослідження і виявили, що діти до 2-х років, які, як правило, не повинні мати екранного часу, користуються пристроями в середньому 50 хвилин на день. Батьки, які не дотримуються вказівок, нагадували про них, але у більшості були виправдання.

Зазвичай ті батьки, які відчувають фінансовий стрес, дуже неактивні або просто насолоджуються спокоєм, пов’язаний з тим, що їх діти бавляться з компютером і не заважають їм відпочивати.

Але батьки повинні зрозуміти дві основні речі. По-перше, їхні діти довго не будуть маленькими. Вони повинні оцінити ці моменти і створити спогади. При цьому їм потрібно стимулювати дітей і переконатися, що вони виростають зацікавленими та готовими вчитися. По-друге, батьки мають зрозумыти, що якщо вони відкладуть телефон і запропонують дитині погратися разом, вони самі будуть щасливішими.

Як повідомляло видання "Коментарі", опубліковано результати дослідження про  вплив соцмереж на молодь.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!