Головна Новини HI-tech інтернет Конкуренція мобільних операторів набирає обертів
commentss НОВИНИ Всі новини

Конкуренція мобільних операторів набирає обертів

Конкуренція мобільних операторів Великої Британії загрожує відверненням інвестицій

26 липня 2019, 17:28 comments3185
Поділіться публікацією:
Конкуренція мобільних операторів набирає обертів

Мобільний оператор Three оголосив, що буде пропонувати 5G за всіма своїми новими та існуючими тарифами без зайвих витрат, коли запускатиме послугу нового покоління.

Дійсні клієнти зможуть користуватися 5G без додаткових витрат — якщо вони матимуть сумісний смартфон — тоді як нові контракти включатимуть 5G як стандарт.

Аналітики заявили, що ціни на Three "знизили" конкуренти Vodafone та EE. Обидва вже запустили послугу 5G в деяких великих містах, але Three не запустить свою послугу до серпня.

Окрім більшої швидкості завантаження, однією з переваг 5G є збільшення ємності мережі. Теоретично це повинно означати припинення перевантаженості мережею в заповнених людьми районах, таких як естрадні концерти або фестивалі.

EE запустив свою послугу 5G у травні. Наразі його найдешевший Sim-5G тариф коштує 32 фунти на місяць, але він постачається з обмеженням для завантаження даних у 20 ГБ.

Vodafone пропонує тариф на 5G тільки для Sim за 23 фунти на місяць, але обмежує швидкість завантаження до 2 Мбіт / с, що робить його повільнішим, ніж 4G. Він стягує 30 фунтів на місяць за справжній повношвидкісний 5G.

Компанія Three заявляє, що вона буде пропонувати необмежену кількість даних без обмеження швидкості за 22 фунтів на місяць, таку ж ціну, яку вона нараховує в даний час для своїх тарифів 4G.

Кестер Манн, аналітик із консультацій CCS Insight, занепокоєний такою війною цін, як може відтягнути від мобільних операторів Великої Британії ті велетенські інвестиції, яких вони потребують. Тим не менш він запевнив, що повсюдне впровадження 5G то лише питання часу.

Як повідомляло видання "Коментарі", відбувся перший в історії 5G-дзвінок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!