Головна Новини HI-tech технології Apple Card почне діяти влітку
commentss НОВИНИ Всі новини

Apple Card почне діяти влітку

Вже в серпні Apple Card почне діяти в двох варіантах

26 липня 2019, 18:30 comments1626
Поділіться публікацією:








Apple Card почне діяти влітку

Банківська карта Apple Card почне діяти вже в серпні. Вона мала з’явитися разом з виходом iOS 12.4, проте станом на цей момент вона не доступна.

Власники iPhone зможуть оформити карту через системний додаток Wallet, для чого їм необхідна обов’язкова установка iOS 12.4. Спершу новинка буде доступна лише мешканцям США: це зумовлено тим, що зараз Apple співпрацює лише з американським банком Goldman Sachs.

Apple Card передбачає дві моделі використання — в якості віртуальної карти і фізичної з титану. Другий варіант буде поширений в тих регіонах, де не працює Apple Pay. На фізичній карті будуть відсутні реквізити, такі як 16-значний номер, термін дії та CVV-код: вона міститиме тільки ім’я власника. В якості платіжної системи використовується MasterCard.


За всі покупки через Apple Card компанія буде повертати реальні гроші: 3% за будь-які витрати в сервісах і магазинах Apple і 2% за будь-які інші покупки. Ніяких відсотків і обмежень не буде. При операціях фізичного варіанту картки також є кешбек на будь-які покупки — в розмірі 1%.

Як повідомляло видання "Коментарі", Dragon успішно вирушив до МКС.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!