Головна Новини HI-tech технології З'явився джейлбрейк для iOS 12.2
commentss НОВИНИ Всі новини

З'явився джейлбрейк для iOS 12.2

Розроблено джейлбрейк для iOS 12.2: як його встановити

29 липня 2019, 18:40 comments1215
Поділіться публікацією:
З'явився джейлбрейк для iOS 12.2

Кілька днів тому команда білих хакерів ElectraTeam випустила джейлбрейк для актуальної версії iOS 12.2. Розробники розповіли, що нова версія злому мобільної операційної системи Apple була вдосконалена і що тепер злом пристрою не буде зменшувати час автономної роботи, а також впливати на стабільність роботи.

Варто відзначити, що з кожним роком джелбрейк стає все менш популярним серед користувачів, але все-одно існують люди, яким ця інформація буде корисною.

Інструкція із встановлення

Процес завантаження достатньо простий і не займає багато часу. Більше того, для цього навіть не потрібен комп'ютер або ноутбук. Правда, сам джейлбрейк напівпривязаний — це означає, що вам буде необхідно повторювати процедуру злому кожен раз після перезавантаження пристрою.

Перш за все необхідно переконатися, що у вас не завантажено OTA-оновлення. Перевірити це можна через настройки "Основні" — "Сховище" — "Система".

Тепер потрібно перейти на веб-сторінку ignition.fun зі свого iPhone або iPad з iOS 12 — iOS 12.2. У вікні пошуку вводимо: "Chimera". Далі вибираємо "Get", а потім і "Install"

Необхідно перейти в "Налаштування" — "Основні" — "Профіль" і підтвердити профіль стороннього розробника.

Після цього знаходимо на робочому столі новий додаток і запускаємо його. Натискаємо одну єдину кнопку "Jailbreak" і чекаємо перезавантаження пристрою. Можливо, знадобиться кілька спроб.

Після встановлення на пристрої буде доступний магазин Sileo, в якому можна знайти безліч різних твиків та системних налаштувань.

Як повідомляє видання "Коментарі", водії зможуть дивитися відео за кермом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!