Головна Новини HI-tech космос Багаті земляни отримають змогу будувати маєтки на орбіті
commentss НОВИНИ Всі новини

Багаті земляни отримають змогу будувати маєтки на орбіті

Компанія Gateway foundation запрпонувала воскресити забутий проект відомого німецького вченого

30 липня 2019, 14:50 comments2565
Поділіться публікацією:
Багаті земляни отримають змогу будувати маєтки на орбіті

Інженери з організації Gateway foundation запропонували побудувати на орбіті Землі космічну станцію, ідею якої в 50-х роках запропонував один із засновників ракетобудування, німецький інженер і творець ракети-носія для місії "Аполлон" Вернер фон Браун.

Вернер фон Браун — німецький вчений-ракетник і інженер, який перебрався в США в 1945 році. Вчений став одним із засновників ракетобудування і керував розробкою ракети "Сатурн-5", яка доставила на Місяць екіпаж "Аполлон-11" і ще кілька пілотованих апаратів.

jrdfpXGRyfOLanwAPnZIwgCxv.jpg

Займаючи посаду директора Центру космічних польотів імені Маршалла, фон Браун популяризував ідею вченого Костянтина Ціолковського про створення тороїдальної космічної станції, котра нагадуватиме велосипедне колесо. Якщо колесо обертається в просторі, то інерція і відцентрова сила можуть створити свого роду штучну гравітацію, яка тягне предмети до зовнішньої окружності колеса. Це дозволить людям і роботам пересуватися по підлозі так, як ніби вони перебували на Земліа не літати в приміщенні, як на МКС.

libinxwVN5Sc-Ekr7LMmOMI8P.jpg

За втілення цієї ідеї взялися інженери з Gateway foundation. Вона планують розмістити по колу колеса капсули, які зможуть купувати державні і приватні аерокосмічні компанії з дослідницькою метою. Деякі капсули будуть продані найбагатшим жителям Землі в якості космічних маєтків. Передбачено також капсуло-подібні готелі для космічних туристів.

Також розробників відвідала оригінальна ідея – вони хочуть заробити на лотереї, пропонуючи людям місця на орбіті, як одну з винагород у разі виграшу.

Як повідомляло видання "Коментарі", ВПС США випустили на орбіту супутник рекордно великих розмірів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!