Головна Новини HI-tech телефони Oppo продемонстрував смартфон з "водоспадний екраном"
commentss НОВИНИ Всі новини

Oppo продемонстрував смартфон з "водоспадний екраном"

Компанія Oppo зробила великий крок у напрямку розробки новітнього дисплея для смартфонів.

30 липня 2019, 15:37 comments6444
Поділіться публікацією:
Oppo продемонстрував смартфон з "водоспадний екраном"

Компанія Oppo випустила зображення нового дизайну дисплея смартфона, який зветься "водоспадний екран". Хоча Oppo раніше випускав телефони з вигнутими екранами, як, наприклад, Find X, фотографії показують, що "водоспадний екран" переносить ідею на вищий рівень, розширюючи панель ще далі по краях екрана при 88 градусах. Результат — прототип телефону з незвично високим співвідношенням сторін, принаймні, якщо дивитися спереду.

Це, безсумнівно, виглядає круто, хоча це викликає певні проблеми щодо зручності використання. Не зрозуміло, чи буде додаткова область екрана чутливою до дотику і чи робить Oppo що-небудь, щоб уникнути, наприклад,  випадкового виклику. На краях телефону також не вистачає місця для кнопок живлення та гучності, тому Oppo доведеться ще вирішувати проблему розміщення цих функцій.

У будь-якому випадку, ймовірно, що ми побачимо цей дизайн на комерційному телефоні найближчим часом — Oppo часто оголошує ключову технологію у формі прототипу як тизер для своїх наступних пристроїв, не кажучи вже про технології дочірньої компанії OnePlus. Згадуючи успіх вражаючого флагману Oppo Reno 10xZoom, просто подивимося, що буде далі.

Наразі компанія заявляє у своєму прес-релізі: "Завдяки інноваційному дизайну  "Водоспадний екран" Oppo незабаром подарує користувачам захоплюючий візуальний досвід та інноваційну естетику".

Як повідомляло видання "Коментарі", Apple внесла зміни у новий iPhone.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!