Головна Новини HI-tech ігри World of Warcraft готується святкувати 15-річчя
commentss НОВИНИ Всі новини

World of Warcraft готується святкувати 15-річчя

Під час святкування 15-річчя відомого всесвіту World of Warcraft гравців чекає чимало сюрпризів

31 липня 2019, 11:02 comments1579
Поділіться публікацією:
World of Warcraft готується святкувати 15-річчя

У листопаді в гру World of Warcraft додадуть три рейди, під час яких гравці зіткнуться з ворогами з минулих доповнень. До того ж у гру повернеться класична Альтеракська долина, поле бою Варти Грозової Вершини і клану Північного Вовка, що борються за панування в регіоні. Ця локація змінювалася з оновленнями гри, але, схоже, що Blizzard поверне їй "олдскульний" вигляд на період святкування 15-річчя всесвіту World of Warcraft.

"Протягом всього заходу ви зможете взяти участь у трьох унікальних рейдах з легендарними противниками з минулих розширень, а також побувати на полі битви в Альтеракскій долині, натхненної старою школою", — написав менеджер по роботі з громадськістю.

Гравці, які переможуть дев'ять рейдових босів, отримають в нагороду Обсидіанового руйнівника світів. У той же час, зазирнувши на Альтеракську долину і виконавши квест, геймери отримають вихованців: Бойового скакуна клану Грозової Вершини (Альянс) і Снігового вовка (Орда). Гравці, які хоча б зайдуть в WoW під час святкування, отримають Маленького Чорнокрила.

Оновлення також додасть рейд "Огненні Простори" (Firelands), і новий мод, який дозволить гравцям простіше знаходити соратників для проходження квестів.

Як повідомляють "Коментарі", представлений офіційний трейлер гри "Відьма з Блера".

 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!