Головна Новини HI-tech космос Індія і Японія будуть разом штурмувати Місяць
commentss НОВИНИ Всі новини

Індія і Японія будуть разом штурмувати Місяць

Японський уряд заявив, що готовий посадити супутник на Місяці спільно з партнерами индискими

31 липня 2019, 14:46 comments1069
Поділіться публікацією:
Індія і Японія будуть разом штурмувати Місяць

Головний представник уряду Японії оголосив, що космічне агентство країни і її індійські колеги почали обговорювати спільну місію з посадки зонда на Місяць.

У вівторок головний секретар кабінету міністрів Есіхіде Суга заявив, що Японське агентство космічних досліджень, або JAXA, і Індійська організація космічних досліджень ведуть спільні переговори.

Він заявив, що цей крок відповідає рішенню уряду в червні почати вивчення плану відправки місячного зонда на південний полюс супутника Землі.

У 2017 році дві організації домовилися про спільну роботу з відправлення безпілотного зонду на Місяць у першій половині 2020-х років.

Суга сказав, що різні країни активно беруть участь в дослідженні Місяця або Марса. Він заявив, що для Японії важливо розробити технології, необхідні для дослідження місячної поверхні, в співпраці з бізнес-сектором.

Таким чином ми бачимо, що в полку учасників космічної гонки прибуло. Фаворитам, на кшталт США і Китаю, слід потісниться. Росіяни погрожували побудувати місячну колонію вже в 2015 році, але щось не зрослося, тому в Японії і Індії є всі шанси вирватися в лідери.

Як повідомляло видання "Коментарі", військові США вивели на орбіту найбільший у світі супутник.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!