Головна Новини HI-tech технології Штучний інтелект допоможе захистити дику природу
commentss НОВИНИ Всі новини

Штучний інтелект допоможе захистити дику природу

У Китаї розроблена програма, яка допоможе взяти під охорону сибірських тигрів і леопардів

31 липня 2019, 15:13 comments1050
Поділіться публікацією:
Штучний інтелект допоможе захистити дику природу

У Китаї була створена платформа моніторингу штучного інтелекту (ШІ) з метою захисту дикої природи.

Очікується, що платформа моніторингу великих даних AI в режимі реального часу, спільно розроблена Дослідницьким центром Feline Національної адміністрації лісового господарства і пасовищних угідь, Харбінським технологічним інститутом (HIT) і HIT Big Data Group, буде підтримувати дослідження екологічних систем, популяцій тварин і окремих тварин за допомогою передових технологій, включаючи штучний інтелект, машинне навчання і нейролінгвістичну обробку.

Інтернет речей, великі дані та інтелектуальний машинний зір також дозволять платформі створювати індивідуальні моделі розпізнавання з основними елементами розпізнавання, такими як постава тварин, хода, колір і малюнок на хутрі.

Лі Фуцюань, представник HIT Big Data Group, сказав, що платформа буде попередньо застосовуватися для відстеження та моніторингу перебуваючих під загрозою зникнення сибірських тигрів, леопардів і їх здобичі. Лісові зони в північно-східних провінціях Хейлунцзян і Цзілінь і прикордонні райони між Китаєм і Росією є основним середовищем існування сибірських тигрів і леопардів.

За словами Лі, платформа повинна надавати транскордонні послуги для захисту дикої природи.

Буде створена база даних сибірських тигрів і леопардів, щоб допомогти вивчити взаємозв'язок між змінами екологічного середовища і розвитком видів.

"Дані можуть допомогти нам краще зрозуміти дику природу, і очікується, що буде впроваджено більше технологій для вивчення і захисту диких тварин", — додав Лі.

Як повідомляли "Коментарі", створений робот, який допоможе при надзвичайних ситуаціях.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!