Головна Новини HI-tech технології Hyundai розмістить сонячні панелі на даху нового автомобіля
commentss НОВИНИ Всі новини

Hyundai розмістить сонячні панелі на даху нового автомобіля

Нововведення дасть можливість суттєво збільшити автопробіг

31 липня 2019, 16:25 comments1319
Поділіться публікацією:
Hyundai розмістить сонячні панелі на даху нового автомобіля

Південнокорейський автовиробник оснастив дах нової бензоелектричної модифікації Hyundai Sonata нового покоління сонячними панелями. Як відзначають в компанії, заряджаючись 6 годин в день, сонячний дах зможе збільшити пробіг автомобіля на електротязі на 1300 км в рік.

Нова Hyundai Sonata Hybrid укомплектована гібридною силовою установкою, що складається з 2,0-літрового чотирициліндрового бензинового мотора сімейства Smartstream потужністю 152 л. С. і 188 Нм, і 52-сильного електродвигуна (250 Нм). Сумарна потужність установки — 192 к. С. — передається на колеса через шестиступінчасту гібридну автоматичну коробку передач. Середня витрата палива в комбінованому циклі — близько 5 л / 100 км

0yzeLmvPkMo_26irH5gh1FY4Y.jpg

Hyundai Sonata також оснащена активною системою контролю перемикань передач для гібридів — Active Shift Control (ASC), що скорочує час перемикання передач на 30%. Нова технологія дозволяє підвищити економічність автомобіля і зробити поїздку більш динамічною й комфортнішою, а також подовжує термін служби коробки передач, за рахунок зменшення тертя під час перемикання.

Крім того, нове покоління моделі, отримало низку віртуальних помічників, серед яких система виявлення пішоходів з функцією автономного екстреного гальмування Forward Collision-Avoidance Assist і асистент утримання смуги руху Lane Follow Assist, що працює на швидкості від 0 до 145 км / год на шосе і в місті.

Як повідомляє видання "Коментарі", у Швеції створили электролодку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!