Головна Новини HI-tech ігри Передплатників PlayStation Plus чекає сюрприз
commentss НОВИНИ Всі новини

Передплатників PlayStation Plus чекає сюрприз

В наступному місяці з'явиться можливість отримати дві нові гри

1 серпня 2019, 11:36
Поділіться публікацією:
Передплатників PlayStation Plus чекає сюрприз

Липень вже підходить до кінця, і, за традицією, компанія Sony оголосила нову добірку безкоштовних ігор для передплатників PlayStation Plus.

У серпні власники PlayStation Plus мають можливість обзавестися двома іграми. Першим подарунком стане WipEout Omega Collection, колекція культових гонок серії, в яку увійшли WipEout 2048, WipEout HD і доповнення HD Fury. Гравцям належить змагатися в швидкості на футуристичних гоночних кораблях, які вміють не тільки швидко літати, але і стріляти.

Не залишаться без подарунка і любителі "стрілялок". Другим сюопризом стане тактичний шутер з елементами стелса Sniper Elite 4. Цього разу гравці візьмуть на себе роль снайпера, який прибув в окуповану німецькими військами Італії. Героєві належить ліквідувати ряд генералів і високопоставлених військових чиновників супротивника і знищити зброю, яка загрожує масовими смертями і масштабними руйнуваннями всій Європі.

WipEout Omega Collection і Sniper Elite 4 стануть доступні передплатникам PlayStation Plus 6 серпня. Якщо вірити офіційному блогу, то ці ігри обійшлися б геймерам у 105 євро, якби вони купували їх в PlayStation Store. До 5 серпня у них ще є шанс забрати безкоштовні ігри з липневої збірки. Тому геймерам варто поквапиться, щоб не упустити свій шанс.

Як повідомляли "Коментарі", був анонсований черговий кібер-турнір.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!