Головна Новини HI-tech інтернет В Австралії відкрили пересувний готель з підтримкою 5G
commentss НОВИНИ Всі новини

В Австралії відкрили пересувний готель з підтримкою 5G

Проект був заснований для популяризації 5G-покриття серед населення

1 серпня 2019, 13:53 comments1127
Поділіться публікацією:
В Австралії відкрили пересувний готель з підтримкою 5G

Незалежно від того, чи є ви хардкорних технологом або завзятим мандрівником, які шукають новітній розкішний відпочинок, не виходячи з банку, OPPO 5G Hotel тут, щоб задовольнити всі ваші потреби в житлі.

Щоб дати австралійцям уявлення про те, що можливо з 5G, виробник смартфонів створив перший у світі мандрівний готель Smart з підтримкою 5G. З новітніми технологіями, він буде подорожувати по місцях 5G по всій Австралії протягом наступних шести місяців, починаючи свою подорож від Будинку мистецтв Голд-Коста (HOTA).

YWYhvy9cqkQfY8lGHxv1b6X98.jpg

Готель 5G — 40-футовий транспортний контейнер, що став футуристичним готелем — доступний для бронювання з 1 серпня по 30 серпня в HOTA за 150 доларів США за ніч, при цьому всі доходи від бронювання передаються місцевим благодійним організаціям. Гості можуть взяти участь у шоу, відвідати одне з численних заходів HOTA або просто відпочити і розслабитися, милуючись видом міста.

Готель 5G з матовим чорним екстер'єром і мінімалістськими елементами інтер'єру вже виглядає як стильний, автономний салон. Але те, що всередині, дійсно виділяє його.

Розкішний люкс з однією спальнею заповнений новітніми технологіями, включаючи хмарні ігри 5G, потокову передачу, ряд захоплюючих AR-додатків і розширені функції  "розумного" будинку, включаючи "розумне" дзеркало!

N8AOm_8wlF-tbU2Gs9XxvmsE2.jpg

В готелі Smart Mirror є все, що гості можуть побажати в дзеркалі. Просто підключіть інтелектуальний пристрій, щоб дивитися останні новини, отримувати новини про акції, читати ранкову газету, дивитися фільми або отримувати ідеальне світло для ідеального дзеркального селфи.

Як повідомляло видання "Коментарі", матеріали для будинків майбутнього будуть вирощувати на городах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!